• Teljeskörű CASCO ügyintézés: CASCO biztosítással rendelkező ügyfeleinknek teljes körű kárügyintézést és kárfelvételt biztosítunk, közvetlen biztosítós kárelszámolással, hogy ne Önnek kelljen a hivatalos ügyekkel bajlódnia! Bizonyos esetekben a szolgáltatás önrészmentes!

 

  • Gépjárművek ablakainak javítása, cseréje: 5 féle gyártóval állunk kapcsolatban, hogy mind árban, mind minőségben megtalálja az Önnek legmegfelelőbb autóüveget. Személy és kishaszongépjárműveket telephelyünkön ( Békéscsaba, Jósika utca 18. ) javítjuk időpont egyeztetés mellett, melyre a +36 70 363 1568-as telefonszámon van lehetőség. 

 

  • Tehergépkocsi és autóbusz szélvédők cseréje: Akár helyszíni kiszállással is kérheti, teljeskörű CASCO ügyintézéssel, amennyiben rendelkezik ilyen biztosítással.

 

  • Kavicsfelverődések javítása: A mai szélvédőket hivatalosan biztonsági szélvédőnek nevezik, ami annyit tesz, hogy két összeragasztott üveglapból és egy közéjük ragasztott fóliából tevődik össze. Ez utóbbi feladata, hogy megakadályozza az üveg szilánkosra törését és a felcsapódó kavicsok is javarészt csak a külső réteget sértik. Éppen ezért ne halogassa a javítatást, csináltassa meg minél előbb, megelőzve a nagyobb bajt és a repedések elindulását, keressen fel bennünket minél hamarabb!  

 

  • Fényszóró polírozás: A napfény, a fagyok nyomot hagynak az autókon és leginkább a fényszórók borítása szokott bemattulni az évek alatt. Túl azon, hogy ez nem igazán esztétikus még balesetveszélyes is, hiszen a bemattult búra alatt a kibocsátott fény is tompul. Lásson és látszódjon!

 

  • Autóbuszok hőszigetelt üvegeinek tisztítása, polírozása: Hívja kollégánkat +36 70 363 1568-as telefonszámon, egyeztessen időpontot és telephelyünkön elvégezzük a hőszigetelt üvegek tisztítását, polírozását! 

 

  • Rozsdás korrodált szélvédő keretek javítása: A rosszul kivitelezett, rossz minőségi anyagokkal végzett szélvédőcsere, az alá folyó víznek köszönhetően korrodálódhat, elrozsdásodik. Saját fényező műhelyünkben – Békés vármegyében egyedülállóként, teljeskörű garanciát nyújtva az elvégzett munkára – vállaljuk a helyreállítást. 

 

  • Mezőgazdasági gépek, földmunkagépek üvegeinek beszerzése, cseréje:  Gyári és utángyártott ablak üvegek beszerzését is vállaljuk rövid határidővel. A beépítésre sor kerülhet akár kitelepüléssel is.